Çine Belediye Başkanı 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

Ülkemiz ekonominin her noktasında emekçilerin alın teri ve emeği bulunmaktadır. Türkiye’nin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesi için çalışan emekçilerimiz bu toprakların en önemli sermayesidir.
1 Mayıs dünya işçilerinin birlik, dayanışma  ve mücadele günleridir, eğer bu bayramı kutluyorsak bu emekçi ve işçi sınıfının tarih boyunca verdiği bedeller sayesinde olmuştur.İşsizliğin giderek arttığı böyle bir dönemde emekçi kardeşlerimize destek olmak için sadece 1 Mayıslarda değil, her zaman yanlarındayız.
Bizler de sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak, çalışanlarımızın ve emekçilerin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Başta İş sağlığı ve güvenliği olmak üzere işçilerin hak arayışları konusundaki girişimleri ve sendikal faaliyetlerini destekledik.
Haksızlığın, eşitsizliğin, adaletsizliğin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir dünya göreceğimiz günlerin umuduyla başta beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan Belediyemizin fedakâr işçileri olmak üzere tüm işçi ve emekçi halkımızın bu anlamlı günlerini en güzel duygularımla kutluyor, saygılar sunuyorum.

E.Salih DİNÇER

Ekleyen : Çine Belediyesi 28.04.2017 Haber Tagları