BAŞKAN DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Annelerimiz, hoşgörünün, merhametin ve saf bilginin tükenmez kaynağıdır. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm sorunlarda annelerimiz, bizleri yetiştirmek, geleceğe hazırlamak ve özgüvenli, kararlı bireyler olarak büyümelerimizi sağlamak için yakınmadan büyük bir özveriyle çaba göstermektedirler.
Mutlu, huzurlu, güçlü toplumun, aydınlık yarınlarımızın teminatı annelerdir. Yüreklerinde taşıdıkları sonsuz sevgiyle, yaşamımıza anlam katan yeryüzünün tüm annelerinin, Anneler gününü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Enver Salih DİNÇER

Ekleyen : Çine Belediyesi 12.05.2017 Haber Tagları