BABALAR GÜNÜ MESAJI

Bizlere yaşamın anlamını ve tüm güzelliklerini öğreten, evimizin direği ve mutluluk kaynağı olan babalarımız, yaşam deneyimleri ile bizlere her zaman yol gösterici olmuş, hayatın her alanında bizleri geleceğe hazırlamışlardır.

Ulu bir çınar gibi bizlere kol kanat geren babalarımıza hak ettikleri ilgi ve sevgiyi her zaman göstermeli, yılda bir gün değil, her an saygı ve sevgiyle anmalıyız.
Bizim için dünyanın en güçlü adamı ve kahramanımız olan babalarımızın Babalar Günü`nü kutluyor; aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirmeleri dileğiyle saygılar sunuyorum.

E.Salih DİNÇER

Ekleyen : Arife Yasak 16.06.2017 Haber Tagları