Ramazan Bayramı Mesajı

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayına veda ederken bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.Bayramlar, insanlar arasındaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı, birbirleriyle olan dargınlıklarını unutarak yerini sevgi ve muhabbetin aldığı özel günlerdir.

Bu güzel günlerde başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış ve kardeşliğin hâkim olmasını temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle her gününü bayram tadında yaşamaları dileğiyle İlçe Halkımızın ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, saygılar sunuyorum.

Enver Salih DİNÇER

Ekleyen : Çine Belediyesi 24.06.2017 Haber Tagları