ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

“Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” sözleriyle Cumhuriyetin genç nesillerini öğretmenlerimize emanet eden Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çağdaş ve ilerici bir toplum oluşturmak adına en büyük görevi öğretmenlerimize vermiştir.

Öğretmenlerimiz verdikleri eğitimle ülkemizi bağımsız, özgür ve aydınlık bir toplum olarak muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaya çalışır. Bizlere düşen görev öğretmenlerimizi sadece 24 Kasım Öğretmenler Günü`nde hatırlamak hatasına düşmeyerek, onlara gereken saygıyı ve değeri her zaman göstermek olmalıdır.

En zor şartlarda bile, Anadolu’nun her köşesine ulaşarak ışık olan, eğitmeyi ve öğretmeyi layıkıyla yerine getirmeye çalışan, çocuklarımızı özveri, sabır ve emekle yoğuran ve topluma hazırlayan, devlete, millete faydalı insanlar olarak yetiştiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü yürekten kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

E.Salih DİNÇER

Ekleyen : Çine Belediyesi 23.11.2017 Haber Tagları