Belediyemize ait ekonomik ömrünü doldurmuş yaklaşık 40.000 Kg. ağırlığındaki hurda malzemelerinin ihalesi

İHALE İLANI

Çine Belediye Başkanlığından:

1-      Belediyemize ait ekonomik ömrünü doldurmuş yaklaşık 40.000 Kg. ağırlığındaki hurda malzemelerinin  ihalesi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 1 ve 45nci maddesine göre açık artırma usulü ile ihale edilecektir.
2-      İhale 27/02/2018 tarihinde saat 14:00’ da Çine Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda Encümen huzurunda yapılacaktır.
3-      İhalenin muhammen bedeli birim fiyatı 0,85 Kuruş’tan toplam 34.000,00TL olup , %3 geçici teminatı 1.020,00 TL dir.
4-      İhaleye katılacak olanlardan istenecekler;
a-      Dosya Ücreti makbuzu ve Geçici Teminat yatırdığına dair makbuz.
b-      Gercek kişilerden Nüfus Cüzdanı fotokopisi, esnaf odası kayıt belgesi ve yerleşim yeri belgesi.
c-      Tüzel Kişilerden;
-          İmza Sirküleri
-          Yetki Belgesi
-          2018 Yılına Ait Ticaret Odası Faaliyet Belgesi
d-      Ortak girişim olması halinde ortak girişim beyannamesi ve ortaklık sözleşmesi
e-      Vekaleten iştirak edenlerin vekaletname ile, istekli adına teklifte bulunacak kimsenin Noter’den imza sirküsünü ibraz etmesi.
f-       Şartname ve eklerini okuyup kabul ettiklerine dair imzalayacakları belge
5-      2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 6ncı maddesinde belirtilen kişiler ve Belediyeye kira,emlak,ÇTV ve diğer borcu olan gerçek veya tüzel kişiler ihaleye katılamazlar.
6-      İhale ve sözleşmeler ile ilgili vergi,resim, harç ile diğer resmi giderler, ihale üzerinde kalan kişilerce ödenir.
7-      İhale şartnamesi Çine Belediyesi Tahsilat Şefliğinden mesai saatleri içerisinde görülebilir ve ayrıca ihaleye girebilmek için istekli 150,00 TL bedel karşılığında ihale dosyasını almak zorundadır.
8-      İhaleye girmek isteyen istekliler 27/02/2018 Salı günü saat 13:30’a kadar ihale dosyasını almak zorundadır.
9-      Posta ve telgraf ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
10- İhale Komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

Keyfiyet ilan olunur.

Necmiye AKÇAKOCA