BAŞKAN`DAN YENİ YIL MESAJI

Saygıdeğer Hemşerilerim;

Sevinç ve üzüntüleriyle 2018 yılını geride bırakırken, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla daha girmenin mutluluğu içerisindeyiz.

2014 Mart ayından bu yana Aydın Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmalarımızı uyumlu bir şekilde yürüterek İlçemize hizmet etmek için çalışıyoruz. İlçemiz yaşam seviyesini yükseltmek amacıyla, hizmetlerimizde katılımcı ve şeffaf bir anlayış sergiledik.Hizmet etmekten gurur duyduğumuz Çine Halkı için sürdürdüğümüz hizmet yarışında yaptıklarımızı asla yeterli görmüyoruz.Bunun için Çineli hemşerilerimin bizlere duyduğu güvene layık olmaya çalışarak 2019 yılında birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel çalışmaları gerçekleştireceğimize inanıyor, 2019 yılının başta İlçemiz olmak üzere ülkemizde ve tüm dünyada barışın, huzurun ve sorunsuz yarınların müjdecisi olması dileklerimle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.

Enver Salih DİNÇER

Ekleyen : Çine Belediyesi 31.12.2018 Haber Tagları