29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesi ile “ En Büyük Eserim ” dediği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. Yılını yaşamanın gurur ve heyecanını içerisindeyiz.

Cumhuriyet insanımıza, milletimize yepyeni aydınlık bir dünyanın kapılarını açmış, çağdaş bir medeniyet haline gelmemizde en büyük kilometre taşı olmuştur.Bize düşen çocuklarımıza gerçek bir miras olarak Cumhuriyetin kazanımlarını bırakmak, onu yükseltmek ve yüceltmek, bir dirilişin, yeniden var oluşun simgesi ve bağımsızlığımızın işareti olan Cumhuriyet Bayramını en güzel şekilde kutlamaktır.

Bu büyük gün vesilesi ile başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

Enver Salih DİNÇER

Ekleyen : Çine Belediyesi 26.10.2018 Haber Tagları