BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Ülkemizde birbiri ardına gelen felaketlerin acıları dinmeden, Van`daki çığ felaketi bizi derinden yaralamıştır. Van Bahçesaray’da meydana gelen çığ afeti arama çalışmalarında görev yaparken ikinci çığ felaketiyle birlikte İlçemizin evladı Jandarma Uzman Çavuş Muhammer Keskin şehit düşmüş, acımız bir kat daha artmıştır.

Çığ felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, Şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum, Çinemizin ve Milletimizin başı sağ olsun.

Enver Salih DİNÇER

Ekleyen : Arife Yasak 06.02.2020 Haber Tagları