BELEDİYE BAŞKANI ENVER SALİH DİNÇER’İN 8 MART MESAJI

Yaşamın her alanında bizleri onurlandıran, ortak değerlerin yaşatılmasında sergiledikleri fedakârlık ve hoşgörüyle bütün güzelliklere layık olan kadınlarımız her zaman başımızın tacı olmuştur.

Buna rağmen ülkemizde neredeyse her gün yeni bir kadın cinayetine tanık oluyor ya da kadına şiddet olayları ile ilgili haberleri okuyoruz Kadına yönelik şiddete ve baskıya son vermek, kadının toplumsal ve siyasal yaşama etkin olarak katılmasının yolunu açmak hepimizin görevidir.Toplum olarak kadınlarımıza ne kadar çok fırsat sunarsak, o oranda güçlenir ve ileriye gideriz.

Her türlü ayrımcılığın ve argonun olmadığı, kadın cinayetlerinin ve kadına şiddetin tarih olduğu, kadınların kültürel, ekonomik ve siyasi hayatta hak ettikleri yeri aldığı, hayatın her alanında eşit haklara sahip olarak kadınlarla birlikte yan yana yürüyeceğimiz bir toplum dileğiyle, başta İlçemiz kadınları olmak üzere tüm kadınlarımızın "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü`nü” kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Enver Salih DİNÇER

Çine Belediye Başkanı