Çine Belediye Başkanı 12 Mart İstiklal Marşı`nın kabulü mesajı

Milli birlik ve beraberliğimizin en güzel belgesi olan İstiklal Marşımızın kabulünün 99. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğu içindeyiz.

Kurtuluş Savaşı`nda vatan topraklarımız işgal altındayken Türk Halkının hislerine tercüman olan Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy`un kaleme aldığı İstiklal Marşımız, kurtuluş mücadelesi ve Türk Milleti`nin vatan sevgisini en güzel biçimde yansıtmaktadır.İstiklal Marşı Türklerin Kurtuluş Savaşında yazdığı destanın mısralara dökülmüş halidir.

Aziz milletimizin büyük bir inanç, azim ve fedakarlıkla vermiş olduğu istiklal mücadelesini muhteşem dizeleriyle ebedileştiren Mehmet Akif Ersoy`u ve aziz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizi, rahmet ve minnetle anıyorum.

E.Salih DİNÇER

Ekleyen : Arife Yasak 11.03.2020 Haber Tagları