Çine Belediye Başkanı Basın Açıklaması

Dün Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan korona virüs haritasında İlçemizde 3 tane vaka olduğu görülmektedir.Bildiğiniz üzere İlçemizde bu güne kadar korona virüs vakasına rastlanmamıştır.

Harita üzerinde görülen hastalar, ikametgâhları Çine’de olup da başka yerde hastalığa yakalanmış kişiler olabilir ya da sehven yapılmış bir hata olabilir. İlçemizde pozitif vaka sayısı olmaması bizi rehavete sokmamalıdır.

Son zamanlarda tedbirlere uyulması konusunda bir gevşeme yaşanmaktadır.Buna hiçbirimizin izin vermemesi gerekmektedir.

Önümüzde 3 günlük sokağa çıkma yasağı var.Bu yasağa hep beraber uymalıyız ve evlerimizde kalmalıyız.Ramazan Bayramına kadar kurallara ve koruma tedbirlerine uyarsak Bayramımızı daha rahat bir şekilde geçirebiliriz.Tüm halkımıza sağlıklı günler diler, saygılarımı sunarım.

Ekleyen : Arife Yasak 30.04.2020 Haber Tagları