Çine Belediye Başkanı 1 Mayıs Mesajı

Ülkemiz ekonomisinin her noktasında emekçilerin alın teri ve emeği bulunmaktadır. Türkiye’nin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesi için çalışan işçimiz, esnafımız, köylümüz yani tüm emekçilerimiz bu toprakların en önemli gücüdür.

1 Mayıs dünya işçilerinin birlik, dayanışma ve mücadele günleridir, eğer bu bayramı kutluyorsak bu emekçi ve işçi sınıfının tarih boyunca verdiği bedeller sayesinde olmuştur.

İşsizliğin giderek arttığı bu zor dönemde emekçi kardeşlerimize destek olmak için sadece 1 Mayıslarda değil, her zaman yanlarındayız.Bu yıl tüm dünyayı ve ülkemizi saran koronavirüs pandemi tedbirleri kapsamında 1 Mayıs’ı meydanlarda kutlayamayacağız.Ama bu zor günlerde emeğin ve emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz.

Bizlerin sağlığı için fedakârca çalışan başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere koronavirüs salgını sebebiyle tüm risklere rağmen gece gündüz demeden çalışan tüm emekçilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Haksızlığın, eşitsizliğin, adaletsizliğin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit, güzel bir dünya görmek ve sağlıklı günlerin umuduyla tüm işçi ve emekçi halkımızın bu anlamlı günlerini en güzel duygularımla kutluyor, saygılar sunuyorum.

E.Salih DİNÇER

Ekleyen : Arife Yasak 30.04.2020 Haber Tagları