ÇİNE BELEDİYESİ KURBAN BAĞIŞLARINI KABUL EDECEK

Çine Belediyesi olarak bu yıl özellikle Corona virüs sürecini yaşadığımız süreçte Kurban Bayramını yaşayacağız. Bu yaşayacağımız Kurban Bayramı vatandaşlarımızın kurbanlarını nasıl bir ortamda ve koşullarda keseceği birçok belirsizliği yaşamasına sebep oluyor şimdiden. Bilim kurulu bayramda Corona tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı da dahil olmak üzere bazı tedbirler alırmı bunları şimdiden bilemiyoruz.

Bu yüzden Çine Belediyesi olarak bu kurban bayramında vatandaşlarımızın kurban bağışlarını değerlendirecek bir sistemi kuracağız. Çine Belediyesinin organizasyonunda 17 yıldır gerçekleştirdiğimiz ramazan iftar çadırı benzeri bir organizasyon gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Kurbanını bu sistemin içinde kesmeyi düşünen vatandaşlarımız Çine Belediyesine başvurarak görevli arkadaşlarımızdan bilgi alabilir. Kesimlerimiz bölgemizin tek mezbahası olan Büyükşehir Belediyemizin Ege Et entegre tesislerinde hijyenik ve dini kurallara riayet ederek gerçekleştireceğiz.

Amacımız vatandaşlarımızın kesecekleri kurbanlarını özellikle bu yaşadığımız pandemi sürecinde ibadetlerini sorunsuz bir şekilde yerine getirmelerinde ve hayırda bulunmalarına yardımcı olmak, bu bağlamdada 17 yıldır yaptığımız gibi “Veren elin, alan eli görmediği” bir sistemi kuracağız.

Not:Çine Belediyesine kurbanlarınızı bağışlamak istiyorsanız bilgi için 0256 711 6925 ve 0545 571 1753 numaralı telefonları arayıp bilgi alabilirsiniz.

Ekleyen : Arife Yasak 09.07.2020 Haber Tagları