BELEDİYE BAŞKANI ENVER SALİH DİNÇER’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı`na daha ulaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar; manevi hazzın doruğa ulaştığı, toplumumuzu kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşliğimizin artmasını sağlayan önemli dayanışma ve paylaşma, aynı zamanda coşku günleridir.

Fakat tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkili olan covid19 pandemisi nedeniyle bu bayramda da sosyal mesafemizi korumalı, maskesiz dışarı çıkmamalı ve hep birlikte kurallara uymalıyız.Bu günlerde tedbirlere uyarsak önümüzdeki bayramları sevdiklerimizle birlikte daha güzel bir şekilde geçirebiliriz.

Kurban Bayramının, ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisi ile kesilen kurbanların ve yapılan duaların kabulünü Yüce Allah’tan diliyor, ülkemizi ve dünyayı sarsan salgın dolayısıyla yaşadığımız zor günleri hep birlikte atlattığımız, sosyal mesafe engelini aştığımız ve tekrar kucaklaştığımız bayramları yaşamak temennisi ve dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Enver Salih DİNÇER

Ekleyen : Çine Belediyesi 30.07.2020 Haber Tagları