BAŞKAN KIVRAK, ÇİNE HALKIYLA İÇ İÇE OLMAYA, ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR 25 Nisan 2024, 15:47

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, semt pazarını ziyaret ederek, pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Çine halkının beklentilerini ve ihtiyaçlarını yakından takip eden Başkan Kıvrak, çözüm odaklı hizmet sözünü yineledi.
Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, mesaisine Perşembe günleri pazar yerinde kurulan pazarı ziyaret ederek başladı. Semt pazarındaki temaslarında Başkan Kıvrak, pazarın genel işleyişi ile esnaf ve vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik bilgiler aldı. Başkan Kıvrak’ın hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, oldukça samimi bir ortamda Başkan Mehmet Kıvrak ile sohbet edip taleplerini dile getirdi.
VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARINA KULAK VERİYOR
Belediyenin daha etkin ve verimli bir şekilde hizmet sunması için yapılabilecekleri değerlendiren Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, “Halkımızın nabzını tutarak onların yaşam kalitesini artırmak en büyük önceliklerimizden birisi. Vatandaşlarımızla her zaman iç içe olmaya, doğrudan iletişim kurarak ihtiyaçlarına kulak vermeye devam edeceğiz. Söz verdiğimiz gibi şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışımızı sürdüreceğiz.” dedi.
DIĞER HABERLER
-
BAŞKAN MEHMET KIVRAK, ÇİNE BELEDİYESİ’NİN ÖZ KAYNAKLARIYLA ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR
08 Eylül 2025, 17:07 -
İlçemiz genelinde yol bakım,onarım ve tadilat işlemlerimiz devam ediyor.
05 Eylül 2025, 12:03 -
İlçemiz genelindeki okullarımızda temizlik çalışmalarımız aralıksız sürüyor.
05 Eylül 2025, 11:55 -
Sokak Voleybolu Turnuvamız Başlıyor.
04 Eylül 2025, 11:41 -
Seferler Mahallesi Develiler'de Devam Eden Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledik.
04 Eylül 2025, 09:58 -
BAŞKAN MEHMET KIVRAK, ÇİNE’YE YENİ İŞ MAKİNELERİ KAZANDIRDI
15 Ağustos 2025, 12:32 -
Yaş Almış Büyüklerimizi Ziyaret Ettik
07 Ağustos 2025, 11:39 -
Devam Eden Yol Yenileme Çalışmalarını Yerinde İnceledik.
07 Ağustos 2025, 11:36 -
ÇİNE’DE SPORUN KALBİ KALABAK’TA ATTI, POTADA DOSTLUK KAZANDI
04 Ağustos 2025, 11:16 -
BAŞKAN KIVRAK’TAN MİNİK YÜZÜCÜLERE ZİYARET
29 Temmuz 2025, 11:35