ÇİNE’DE BİRLİK İÇİNDE YARDIMLAR SÜRÜYOR 10 Şubat 2023, 14:18
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasına Çine Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi de araç ve şoför desteğinde bulundu.
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremler sonrasında Çine’de başlatılan yardım kampanyasında esnaf, vatandaş, belediye işbirliği tüm hızıyla sürüyor. Çineli vatandaşların yardımları Çine Belediyesi ekipleri tarafından özenle kolilenerek hazırlanırken, esnaflar da taşıma ve şoför desteği sağlamaya devam ediyor. Yardımların depremzedelere ulaşması için bir destek de Çine Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi’nden geldi. Çine Belediyesi ekipleri ve gönüllü vatandaşların hazırladığı yardım malzemeleri Çine Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi tarafından tahsis edilen TIR ve kamyonlara yüklenerek yola çıktı.
Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut da yükleme noktasında Kooperatif Başkanı Mehmet Can ve şoförler Yalçın Sarıdağ, Murat Sarıdağ ve Mehmet Avcıoğlu ile bir araya gelerek destekleri için kendilerine teşekkür etti. Başkan Mehmet Can ve şoförler de desteklerini sürdüreceklerini belirtti.
BAŞKAN DİNÇER’DEN TEŞEKKÜR
Tüm Çine’nin tek yürek olarak depremzedeler için yardıma koşmaya devam ettiğini belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Halkımız ve esnafımızla birlik içinde yardımlar için çalışmaya devam ediyoruz. Taşıma konusunda desteğini esirgemeyen kooperatifimiz ve şoförlerimize de teşekkür ediyor, hayırlı yolculuklar diliyorum. Yaralarımızı sarmak için çalışmalarımız sürecek” ifadelerini kullandı.
DIĞER HABERLER
-
BAŞKAN MEHMET KIVRAK: CUMHURİYETİMİZİ SONSUZA DEK YAŞATACAĞIZ
28 Ekim 2025, 12:03 -
BAŞKAN MEHMET KIVRAK: “TEK AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN ÇİNE’YE EN İYİ HİZMETİ SUNMAK
24 Ekim 2025, 09:54 -
BAŞKAN KIVRAK’TAN CUMHURİYET MAHALLESİ’NE YENİ BULUŞMA NOKTASI
22 Ekim 2025, 16:25 -
BAŞKAN KIVRAK’LA ÇİNE’NİN ULAŞIMI GÜÇLENİYOR
22 Ekim 2025, 16:24 -
BAŞKAN KIVRAK: ZEYTİN AĞAÇLARIMIZI GELECEĞE TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
22 Ekim 2025, 16:23 -
ÇİNE, BAŞKAN MEHMET KIVRAK’LA YENİ SOSYAL ALANLARA KAVUŞUYOR
17 Ekim 2025, 10:17 -
MARSİAS KADINLARI ÜRETİM MERKEZİ, BAŞKAN MEHMET KIVRAK’IN VİZYONUYLA ÇİNE’YE DEĞER KATIYOR
17 Ekim 2025, 10:09 -
Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Alabanda Tiyatro Festivali’miz usta oyuncu Yüksel Ünal’ın “Bir Muhabbet Hali” gösterisiyle sona erdi.
13 Ekim 2025, 10:07 -
3. Alabanda Tiyatro Festivali Coşkuyla Başladı
10 Ekim 2025, 09:53 -
3. Alabanda Tiyatro Festivali Başlıyor..
07 Ekim 2025, 16:49


