Kalabak Çayı'nın Ardından Kireçci Deresi de Temizliyor. 16 Kasım 2022, 11:54

Çine Belediyesi, Kalabak Çayı’nın ardından Kireçci Deresi’nde de temizlik çalışmalarına başladı.
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in talimatlarıyla ilçe genelinde aralıksız çalışan ekipler, yaklaşan yağışlar öncesi derelerdeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda Kalabak Çayı’nı temizleyerek kışa hazırlayan Çine Belediyesi bu kez Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Kireçci Deresi’nde çalışma başlattı. Derelerin temizliği için harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri dere ve çevresinde büyük bir titizlikle çalışmalarına başladı. Birikinti oluşturarak çevreye zarar verebilecek çöpler, atıklar ve otlar temizlenerek dere temiz görümüne kavuşturulacak.
İlçe halkının sağlığı ve güvenliği için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Halkımızın sağlığı ve güvenliği her şeyden önemli. Tüm çalışmalarımızı da bu yönde gerçekleştiriyoruz. Halkımız için tüm imkânlarımızla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
DIĞER HABERLER
-
Başkan'dan Kurban Bayramı Mesajı
05 Haziran 2025, 12:29 -
Çine’mizin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz
05 Haziran 2025, 12:22 -
Haziran ayı meclis toplantımızı Enver Salih Dinçer Sosyal Tesisleri Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdik.
04 Haziran 2025, 11:05 -
Mehmet Emin Ünal Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin mezuniyet törenine katılarak gençlerimizin heyecanına ortak oldum.
04 Haziran 2025, 11:04 -
Yeniköy Mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelip hasret giderdik.
04 Haziran 2025, 10:47 -
Ankara | Türkiye Belediyeler Birliği Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısına Katıldık
03 Haziran 2025, 10:44 -
Çarşamba pazarında Akçaova’daydık.
22 Mayıs 2025, 15:59 -
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Coşkuyla Kutladık..
20 Mayıs 2025, 12:11 -
Başkan'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı
16 Mayıs 2025, 10:46 -
Ortak akıl, istişare ve dayanışma ile Çine’mizi geleceğe hep birlikte taşıyacağız.
14 Mayıs 2025, 10:44